Nieuws
31 januari 2019

IT Creation verzorgt backendinfra Bodegraven-Reeuwijk

Ict-dienstverlener IT Creation uit Papendrecht heeft de aanbesteding ‘Vervanging ICT Backend Infrastructuur’ van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk gewonnen. De gemeente schreef deze aanbesteding uit om haar huidige datacenterinfrastructuur te vervangen. Het contract heeft een looptijd van drie jaar, met de mogelijkheid tot verlenging van tweemaal één jaar.

De gemeente Bodegraven wilde een moderne en flexibele infrastructuur die een betere performance biedt, niet technisch geconfigureerd hoeft te worden en eenvoudig aanpasbaar is voor onder meer de cloud. Het contract heeft betrekking op de levering, installatie en onderhoud van de complete backend infrastructuur. Ook de migratie van de bestaande omgeving naar de nieuwe infrastructuur, het opleiden van ict-beheer van de gemeente in functioneel beheer, gebruik en proactief beheer op basis van ITIL-standaarden is onderdeel van het contract.

Ronald Ederveen, adviseur bij IT Creation, geeft aan om wat voor type technologie het gaat: 'De door de gemeente gevraagde converged oplossing, zorgt ervoor dat de gemeente de omschakeling van puur technisch beheer naar functioneel beheer eenvoudig kan maken. Daarnaast wordt het transparant voor de gemeente waar data is opgeslagen omdat gegevens automatisch van de storage naar en van de cloud verplaatst kan worden volgens de door de gemeente gestelde richtlijnen. In de toekomst zal de data getierd, gemigreerd en gearchiveerd worden in de cloud. Onze oplossing ondersteunt bovendien de grootste cloudleveranciers.'

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners