Nieuws
21 januari 2019

Hoe deze ring u kan helpen de wereld te ontdekken...

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Computational Thinking van DaVinci is genomineerd voor de NOT innovatie award in de categorie Primair Onderwijs

Computational Thinking is niet zomaar een leerlijn, maar maakt onderdeel uit van de methode Wereldverkenning die DaVinci zo uniek maakt. “Wat zou DaVinci of LaVinci nou in deze tijd ontdekken?

Als kinderen het met Computational Thinking kunnen maken, leren ze het hier!”
Vanuit verwondering ontdekken kinderen de wereld via aardrijkskunde, biologie, geschiedenis, techniek, filosofie, taal, cultuur, kunst, kunstmatige intelligentie: het zijn geen losse vakken bij DaVinci maar vormen samen een onlosmakelijk geheel.

En... de wereld is ons klaslokaal, we vormen samen met de natuur, architectuur, de culturele instellingen en het bedrijfsleven een rijke leeromgeving. Professionals vanuit de hele wereld en alle lagen, ouders en kinderen vormen samen DaVinci’s onderwijsbeweging.

Met de ring die u ontvangt van de ridders dingt DaVinci naar uw hand en daagt u uit mee te filosoferen over het onderwijs en te ontdekken hoe kinderen vanuit hun talent en interesse de wereld verkennen en zullen vormen.

Stap in de wondere wereld van DaVinci in HAL 1 – D138 en vind uit hoe nieuwe vaardigheden en kennisgebieden zoals programmeren en robotica een vanzelfsprekend onderdeel vormen van de methode Wereldverkenning van DaVinci.
“Alles heeft te maken met al het andere – DaVinci laat kinderen stralen.”
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners