Bied jij relevante ICT-oplossingen voor de overheid?

7 juni 2O23
Jaarbeurs I Utrecht

Congres Overheid 360° is hét jaarlijkse vakcongres over digitale transformatie en informatiemanagement binnen overheidsinstanties. Zorg dat je erbij bent!

Direct naar

Maatschappelijke impact met een digitale overheid

Verandering in de samenleving ging nog nooit zo snel als nu. Overheidsinstanties willen snel en flexibel kunnen inspelen op plotselinge veranderingen en maatschappelijke uitdagingen. Dat vraagt om sterke een informatiepositie en digitale transformatie: een andere manier van denken en doen, ondersteund door duurzame en innovatieve ICT.

Congres Overheid 360° is hét moment om jouw organisatie en innovaties in de spotlights te zetten bij professionals werkzaam in de publieke sector, relaties te beheren en waardevolle leads te genereren.

Geef ook jouw slimme oplossing op 7 juni 2023 een podium op congres Overheid 360°.

Ontmoet professionals werkzaam bij de overheid

Op congres Overheid 360° laten professionals uit vele verschillende overheidssectoren zich informeren en inspireren over de nieuwste ICT-oplossingen en technologieën. Het vakcongres is dé plek om met jouw specifieke doelgroep in contact te komen.

We bieden de bezoekers een afwisselend en sterk inhoudelijk programma met plenaire keynotes door interessante sprekers en breakout sessies.

Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan het event valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw marketingdoelstellingen optimaal realiseert.

Neem contact op