Hewlett Packard Enterprise
Stand:
Technologie voor 'what's next'

HPE helpt haar klanten om technologie te gebruiken om sneller nieuwe ideeën naar de markt te brengen. Ideeën en diensten, die meerwaarde leveren zodat deze op hun beurt industrieën, markten en levens kunnen transformeren.Sommige van onze klanten werken met traditionele IT-omgevingen. Vele maken de overstap naar een beveiligde, cloud-enabled, mobiel-vriendelijke infrastructuur. Veel organisaties vertrouwen op een combinatie van beide. In welke fase van de transitie ze ook zijn, HPE biedt de technologie en oplossingen om hen te helpen slagen.

Technologie als motor voor transformatie
Wij maken IT-omgevingen efficiënter, productief en veilig, waardoor snelle, flexibele reacties op een snel veranderend concurrentielandschap mogelijk zijn. Wij stellen organisaties in staat om snel op ideeën en innovaties te reageren door infrastructuren te leveren die gemakkelijk kunnen worden samengesteld en opnieuw samengesteld worden om te voldoen aan steeds veranderende eisen.

Oplossingen die u nodig hebt om te slagen
Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten, advies en ondersteunende diensten in één pakket. Daarmee maken wij het verschil. Wij zijn technologieleiders in servers, storage, bedrade en draadloze netwerken, converged systems, software, services en cloud. En met op maat gemaakte financieringsoplossingen en -strategie, kunnen wij de juiste technologische oplossingen bieden voor uw unieke zakelijke doelen.

Innovatie voor vandaag en morgen
Hewlett Packard is al meer dan 75 jaar leidend in innovatie. Ons intellectuele eigendom en de wereldwijde mogelijkheden voor onderzoek en ontwikkeling maken deel uit van een innovatieroadmap die is toegerust om organisaties van elke omvang te helpen de transitie te maken naar de technologie van morgen.

Worstelt u met vraagstukken als Hybrid IT, data management, IoT, mobility & networking of beheer?HPE is tijdens Data & Cloud Expo en Info'Security 2017 aanwezig op zowel de beursvloer als in het seminar programma. De laatste nieuwtjes en ontwikkelingen bewaren we uiteraard graag voor de beurs zelf, dus bezoek ons op standnummer D.041!

Contact

Startbaan 16
1187 XR
Amstelveen Nederland
+31 20 5476911
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners