Egress Software Technologies Ltd
Stand: 01.40
1 Seminars
Egress hanteert een people-centric benadering van gegevensbeveiliging en helpt gebruikers gevoelige gegevens veilig te ontvangen, beheren en delen, dit om te voldoen aan huidige compliance eisen. 
Met behulp van machine learning zorgt Egress ervoor dat informatie wordt beschermd en het risico van een datalek verkleint. Dit helpt ook met de gebruikers ervaring en een snelle adaptie.  

Het bekroonde platform van Egress, vertrouwd door bedrijfsorganisaties en overheden over de hele wereld, biedt e-mailcodering, veilige bestandsoverdracht en online samenwerkingsservices, evenals risicobeheer, preventie van onbedoelde verzending en controle plus rapportage voor compliance.   

Egress heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met regionale kantoren in het VK, de VS, Canada en Nederland.

Contact

Oval Tower, De Entrée 99-197
1101 HE
Amsterdam, 1101 HE, Nederland
Tel: +31 850 645 960
TwitterLinkedIn

Seminars

Hoe u e-mail datalekken daadwerkelijk kunt voorkomen [Ronde tafel]

Axel van Drongelen
General manager bij Egress Software Technologies
Datagedreven Overheid
Veilige Overheid & Samenleving
09-10-2019 | 11:45 -12:45Polar - tafel 3

Whitepapers

Producten en diensten

Intelligente e-mailbeveiliging tegen reële risico's. 
Risk-based Protection maakt gebruik van machine learning om het daadwerkelijke risico van een datalek te bepalen wanneer informatie via niet-vertrouwde netwerken met (potentieel) niet-vertrouwde ontvangers wordt gedeeld: 

Zorg ervoor dat adequate beveiliging wordt toegepast. 
Risk-Based Protection koppelt deze risicofactoren aan de gevoeligheid van de uitgewisselde gegevens om ervoor te zorgen dat het juiste type en niveau van bescherming wordt toegepast. 

Voorkom dat e-mails naar de verkeerde personen worden gestuurd. 
Ledereen heeft weleens onprettige momenten ervaren na het onjuist versturen van een e-mail naar de verkeerde persoon.

Herstel datalekken voordat ze zich voordoen. 
Beperk het risico dat gevoelige inhoud per ongeluk naar de verkeerde personen wordt gestuurd en bescherm gevoelige bedrijfsgegevens.

Het bespoedigen van de compliance met de regelgeving op het gebied van gegevensbeveiliging. Gebruik eDiscovery en Analytics voor het veilig opslaan van bestanden, het analyseren van e-mailcommunicatie, het voldoen aan verplichtingen m.b.t. het opvragen van gegevens en het verbeteren van de informatiebeveiligingsstrategie.

Toegang tot gedetailleerde rapporten over het delen van gevoelige gegevens.
Traceer wanneer gevoelige informatie per e-mail wordt verzonden en identificeer risico's op datalekken, waaronder interne dreigingen.

De zoekfunctie vindt versleuteld materiaal en platte tekst-bestanden. 
Overwin de compliance-obstakels en zoek in zowel platte tekst als Egress-versleuteld materiaal om aan gegevensaanvragen te voldoen.

Verbeter uw informatiebeveiligingsstrategie. 
U kunt Inzoomen op data, gebruikers, beveiligingsmethoden en trefwoorden om te begrijpen waar u wijzigingen moet aanbrengen.

Identificeren en labelen van ongestructureerde gegevens.
Laat mensen weten hoe ze gevoelige gegevens moeten gebruiken, delen en beveiligen.

Stimuleer e-mail- en bestandsversleuteling. 
Integreer het met beveiligde e-mail- en samenwerkingstools om geclassificeerde gegevens automatisch te versleutelen bij het delen.

Gebruik Document Fingerprinting om alles bij te houden. 
Voeg metagegevens toe om documenten gedurende hun hele levenscyclus te volgen, zelfs als de inhoud en bestandsnamen worden gewijzigd.

Audit uw gegevens en voldoe daarmee aan de compliance. 
Krijg een gedetailleerd overzicht van de gevoelige gegevens van uw organisatie om gebruikers beter te instrueren en het informatiebeheer te verbeteren.

Eenvoudig en veilig bestanden delen en samenwerken voor bedrijven. 
Sla inhoud beveiligd op en maak het makkelijk om samen te werken.

Bekijk inhoud en bewerk documenten online. 
Zoek nooit meer naar specifieke documenten in een e-mail thread. Werk in realtime samen, met volledig versiebeheer.

PDF's veilig online annoteren. 
Werken aan projecten en contracten met derden, met de zekerheid van een volledige audit en gecontroleerde vrijgave.

Veilig werken en bestanden delen vanaf de desktop. 
U hoeft niet langer te vertrouwen op gedeelde schijven. Veilig bestanden delen tussen de desktop en online werkruimtes met één druk op de knop.

Help derden gevoelige bestanden te delen. 
Onze beveiligde online formulieren maken het makkelijk voor mensen om gevoelige gegevens te versleutelen en te delen met uw onderneming.

Garandeer verificatie van de afzender. 
Stel tools in om de te ontvangen gegevens extra te beschermen en te beheren. Dit betekent dat u kunt instellen dat uw gevoelige gegevens alleen naar de juiste personen worden gestuurd. 

Bekijk de complete auditlogs en uploadrapporten. 
Gebruik onze beveiligde bestandsuploads en online formulieren om inzendingen en afzenderinformatie in real-time te controleren met uitgebreide audits en rapportage. Krijg een beter beeld van uw gebruikers door te overzien wie uw beveiligde webformulier gebruikt om gevoelige bestanden te delen.

Bepaal welke bestandstypen geüpload worden.
Ons beveiligde uploadformulier kan bepalen welke gegevens kunnen worden geüpload, zoals PDF's voor identiteitsbewijzen en mediabestanden voor bewijsverzameling (bijvoorbeeld Word, Excel en CSV, PDF, audio media en visuele media (bijv. MP3- en Mp4-bestanden, JPG en PNG en alle camerabeelden) en CAD).

Beveilig e-mails met één muisklik. 
Volledige integratie met Microsoft Outlook en Office 365 helpt u gegevens te beveiligen en eenvoudig te delen.

Verzend grote bestanden op veilige wijze. Omzeil de maximale bestandsgrootte om grote versleutelde bestanden te verzenden, met volledige controle over wie toegang heeft.

Herroep toegang tot e-mails. Stop verdere toegang tot de inhoud die u al heeft verzonden. Voorkom datalekken, verhelp fouten en controleer uw gegevens wanneer u wilt.

Eenvoudig voor ontvangers om te gebruiken. 
Egress Smart Authentication maakt gebruik van machine learning om op dynamische wijze de wrijving te verminderen wanneer ontvangers toegang krijgen tot versleutelde berichten van Egress, waardoor betrouwbare ontvangers naadloos toegang krijgen (laag risico). Ook is Egress Secure Email and File Transfer gratis voor ontvangers.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners