Liquidware Benelux
Stand: 01.37A
1 Seminars
Liquidware is marktleider op het gebied van platform-agnostische desktoptransformatieoplossingen van derden voor de volgende generatie Windows-desktops, op fysieke, virtuele (VMware, Citrix), RDSH, DaaS (Amazon WorkSpaces) en cloud-desktopplatforms. Liquidware biedt een end-to-end levenscyclusmethodologie, ondersteund door een complete softwaresuite, om organisaties van planningsfasen naar voortdurende optimalisatie van productie-desktopomgevingen te brengen. Het aanbod van Liquidware omvat het volgende:

  • ProfileUnity biedt geautomatiseerde migraties naar het nieuwste Windows-besturingssysteem, evenals robuust, schaalbaar beheer van de gebruikersomgeving om de desktopproductiviteit en beveiliging te verbeteren.

  • Stratusphere UX biedt onafhankelijke gegevensverzameling en gedetailleerde statistieken voor beoordeling, onboarding, monitoring en diagnostiek van desktopomgevingen, computerbronnen en gebruikerservaring. Zichtbaarheid geboden door Stratusphere UX stelt organisaties in staat hun omgevingen te optimaliseren en ongeplande uitvaltijd proactief te voorkomen.

  • FlexApp biedt geavanceerde applicatielaagtechnologie waarmee organisaties strategieën voor het leveren van applicaties kunnen ontwikkelen die de complexiteit van het beheer van desktop-images verminderen en tegelijkertijd de beveiliging en het gemak van levering aan eindgebruikers verbeteren.
Informatiestrategie
IT Outsourcing & Cloud Computing

Contact

Laan van Kronenburg 14
1183 AS
Amstelveen Nederland
+31 85 0654675
TwitterLinkedIn

Seminars

SSC ONS: centrale omgeving, slimmer beheer applicaties

Informatiestrategie
IT Outsourcing & Cloud Computing
09-10-2019 | 11:45 -12:15Zaal 9 Glow

Whitepapers

Producten en diensten

ProfileUnity

ProfileUnity biedt geautomatiseerde migraties naar het nieuwste Windows-besturingssysteem, evenals robuust, schaalbaar beheer van de gebruikersomgeving om de desktopproductiviteit en beveiliging te verbeteren.

FlexApp

FlexApp biedt geavanceerde applicatielaagtechnologie waarmee organisaties strategieën voor het leveren van applicaties kunnen ontwikkelen die de complexiteit van het beheer van desktop-images verminderen en tegelijkertijd de beveiliging en het gemak van levering aan eindgebruikers verbeteren.

StratusphereUX

Stratusphere UX biedt onafhankelijke gegevensverzameling en gedetailleerde statistieken voor beoordeling, onboarding, monitoring en diagnostiek van desktopomgevingen, computerbronnen en gebruikerservaring. Zichtbaarheid geboden door Stratusphere UX stelt organisaties in staat hun omgevingen te optimaliseren en ongeplande uitvaltijd proactief te voorkomen.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners