Qlik
Stand:

Elke dag geven online en mobiele apps consumenten snel en gemakkelijk toegang tot de informatie die ze willen. Nu willen gebruikers diezelfde ervaring ook van hun zakelijke applicaties. Dan heb je de keuze: zelf ontwikkelen of snel schakelen en integreren met het toonaangevende BI platform voor embedded analytics. 

Exact Software en Afas zijn voorbeelden van bedrijven die voor hun embedded analytics gebruik maken van Qlik.  eCare, Ponthus en B2Boost ontwikkelden een aparte service met onze software en Auren Consultancy breidde hun aanbod uit richting hun klantenkring en hun medewerkers. 

Qlik is leider in visual analytics. Het productportfolio voldoet aan de groeiende behoefte van klanten naar rapportage en visuele self-service analyses voor guided, embedded en op maatgemaakte analytics. Ruim 36.000 klanten vertrouwen op Qlik oplossingen om betekenis te geven aan informatie van verschillende bronnen. Zo kunnen zij verborgen verbindingen binnen de data ontdekken die leiden tot inzichten die goede ideeën tot stand brengen.

Contact

Evert van de Beekstraat 122 The Base
1118 CN
Schiphol Nederland
+31 23 727 1900
Twitter

Whitepapers

Hoofdmediapartner
Mediapartners