Postex Nederland B.V.
Stand: 01.2
Postex is een zelfstandig Nederlands softwarebedrijf, gevestigd in Amsterdam en Gouda, dat een cloudplatform ontwikkelt voor klantcommunicatie. 
Door het Postex cloudplatform wordt communicatie met burgers en bedrijven getransformeerd tot een gepersonaliseerde conversatie.

Het platform biedt een geconsolideerde weergave van de communicatiegeschiedenis. Daarnaast biedt Postex mogelijkheden om automatisch de juiste communicatiekanalen te selecteren die zijn afgestemd op de geïdentificeerde klantvoorkeuren en actuele situatie. Het gebruik van Postex resulteert in een verhoging van betaalratio's, inzicht in klantcommunicatie, verbeterde klantenservice en stimulering van zelfservice opties.

Het Postex platform is  AVG compliant en beschikt over een ISAE3402 verklaring. Postex heeft een gedegen track record opgebouwd met een sterk groeiend klantenbestand. Het communicatieplatform wordt dagelijks gebruikt door meer dan 250 organisaties. Postex heeft de volgende kanalen geïntegreerd binnen haar communicatieplatform: Berichtenbox van MijnOverheid, Tikkie, iDEAL, Email, SMS,  en App-notificaties.

Contact

Gustav Mahlerplein 109 111
1082 MS
Amsterdam Nederland
+31 88 0707400

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners