EASY SYSTEMS
Stand: 01.37
Overheden moeten snel en flexibel kunnen inspelen op een veranderend takenpakket en de actuele wet- en regelgeving. Daarnaast zijn transparantie van processen, veiligheid en flexibiliteit belangrijke voorwaarden waar goede software aan moet voldoen.‘Robotic Invoicing’ van Easy Systems en zusterbedrijf Coforce speelt hierop in.

Easy Systems lanceert Robotic Invoicing op Overheid 360° 
Op het overheidscongres Overheid 360° presenteren Easy Systems en Coforce een oplossing voor het gerobotiseerd verwerken van inkomende facturen. De software is bedoelt als middel om administratieve processen bij publieke organisaties efficiënter, transparanter, veiliger en flexibeler te maken. Een stukje superslimme software ontstaan uit de samenwerking tussen een e-invoicing en robotic processing specialist.

De oplossing in het kort
Met behulp van onze Robotic Invoicing software kunnen e-facturen vanuit het PEPPOL netwerk rechtstreeks geplaatst worden in het financiële systeem van uw organisatie. Daarnaast is het mogelijk deze direct te koppelen aan het juiste proces of de juiste zaak. Met specifieke robotregels wordt factuurvalidatie uitgevoerd, worden gegevens in dossiers verrijkt of worden andere administratieve zaken opgepakt.Voor Robotic Invoicing is geen API, interface of koppelvlak noodzakelijk. Software robots pakken taken op via de user interface van financiële applicaties of het zaaksysteem. Dit maakt het simpel en toch veilig!

Over Easy Systems
Easy Systems is een softwareontwikkelaar die zich richt op het bouwen van ERP-onafhankelijke software voor het optimaliseren van uw purchase to pay proces. De software van Easy Systems helpt het bedrijfsleven en overheidsorganisaties om hun financiële processen efficiënter, inzichtelijker en overzichtelijker te maken. Het bedrijf biedt een breed scala aan oplossingen op het gebied van factuurverwerking, contractmanagement, inkoopmanagement, declaratiemanagement en e-facturatie. Easy Systems is een PEPPOL gecertificeerde organisatie.

Over Coforce
Coforce is een zusterorganisatie van Easy Systems en is de Nederlandse Robotic Process Automation specialist Zij ondersteunen bedrijven en overheden in detransitie naar geautomatiseerde samenwerkingsvormen tussen mensen, processen en technische systemen.

Contact

Oortlaan 2
6716 WD
Ede gld Nederland
+31(0)318 648 748
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

E-facturatie voor overheden

Met Easy Exchange bent u in staat om e-facturen te ontvangen via het beveiligde Europese e-facturatienetwerk (PEPPOL) zonder dat dit enige impact heeft op uw huidige factuurverwerkingsproces en zonder dat u iets hoeft te veranderen aan uw huidige systemen. 

Naast het ontvangen van e-facturen kunt u met Easy Exchange ook e-facturen verzenden. De software zet het factuurformaat dat gegenereerd wordt door uw financieel systeem om naar een elektronische PEPPOL factuur en verzendt de betreffende factuur vervolgens, beveiligd, over het PEPPOL netwerk naar de gewenste ontvanger. Wanneer de factuur ontvangen is, krijgt u hier een notificatie van. Zo weet u altijd zeker dat uw facturen aangekomen zijn.

Robotic Invoicing

Met behulp van onze Robotic Invoicing software kunnen e-facturen vanuit het PEPPOL netwerk rechtstreeks geplaatst worden in het financiële systeem van uw organisatie. Daarnaast is het mogelijk deze direct te koppelen aan het juiste proces of de juiste zaak. Met specifieke robotregels wordt factuurvalidatie uitgevoerd, worden gegevens in dossiers verrijkt of worden andere administratieve zaken opgepakt.

Voor Robotic Invoicing is geen API, interface of koppelvlak noodzakelijk. Software robots pakken taken op via de user interface van financiële applicaties of het zaaksysteem. Dit maakt het simpel en toch veilig!

Robotic Process Automation

Robotic Process Automation (RPA) kan in elk proces binnen een overheidsorganisatie of gemeente worden ingezet, waarbij repeterende handelingen door medewerkers achter een pc of in één of meerdere systemen worden uitgevoerd. Bij de implementatie van RPA leren we de slimme software de administratieve handelingen in de gewenste frequentie uit te voeren. 

Met RPA kunnen overheden en gemeenten snel en flexibel administratieve lastenverlichting bereiken doordat software robots terugkerende, manuele werkzaamheden van medewerkers overnemen of hierin ondersteunend zijn. Administratieve processen kunnen dus efficiënter worden uitgevoerd

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners