Testersuite BV
Stand: 01.022
1 Seminars
Testersuite is als toonaangevende speler in de markt van testtooling continu bezig organisaties te helpen het testproces naar een hoger niveau te brengen. Wij geloven dat slimmer en beter testen van software – en dus een volwassen testproces – bijdraagt aan verlaging van risico’s en fouten en daardoor blije gebruikers.

Met onze SaaS-tool Testersuite hebben wij het testproces van veel verschillende organisaties naar een hoger volwassenheidsniveau gebracht of voorbereid op geautomatiseerd testen. Denk hierbij aan gemeentes, provinciale overheden, zorginstellingen, woningcorporaties, logistieke organisatie, utiliteitsbedrijven, etc… 


Informatiestrategie
IT Outsourcing & Cloud Computing

Contact

Coltbaan 1 19
3439 NG
Nieuwegein Nederland
+31 73 7114520
TwitterLinkedIn

Seminars

Testen is belangrijk maar geen doel op zich! [Ronde tafel]

Frank Paymans
Directeur bij Testersuite
09-10-2019 | 14:15 -15:15Polar - tafel 2

Whitepapers

Producten en diensten

Testersuite FREE

Voor individuen en teams die willen starten met testmanagement is er Testersuite Free. Start testtrajecten, nodig je teamleden uit, ontwerp tests, voer testruns uit en registreer bevindingen. Gebruik de standaard workflow functie voor het managen van bevindingen. Volg de vorderingen van je team door middel van het dashboard en maak gebruik van de rapportage mogelijkheden. Maak binnen 2 minuten je eigen Testersuite Free omgeving en start direct. Volledig gratis, zonder restricties.

Testersuite PRO

Voor teams en organisaties die testtrajecten professioneel willen managen. Met Testersuite Professional zet je de volgende stap in je testproces. Configureer Testersuite op basis van de werkwijze van je organisatie. Importeer bestaande Excel testcases in Testersuite. Gebruik de Masterlist om je regressie tests te beheren en gebruik regressie tests in meerdere testtrajecten. Registreer en test requirements in Testersuite. Maak gebruik van de handige Exploratory Testing App om (business) testers eenvoudig mee te laten testen.Testersuite Professional is zeer betaalbaar en volledig schaalbaar dus ook bereikbaar voor kleinere organisaties.

Testersuite PREMIUM

Voor grotere organisaties die additionele functionaliteit en support nodig hebben. Ben jij een echte savvy op het gebied van testen? Zijn er meerdere teams of afdelingen betrokken bij het testen van applicaties? Dan biedt Testersuite Premium legio functionaliteiten om slimmer en beter te testen. Start met risk based testen, maak verschillende testomgevingen en gebruiker groepen aan, voer massa-mutaties door en kopieer volledige testtrajecten. Gebruik de standaard integraties met bijvoorbeeld TOPdesk, JIRA of tools voor testautomatisering of realiseer zelf integraties met onze API.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners