MY-LEX B.V.
Stand: 01.1
Wie is MY-LEX®?
MY-LEX® is al meer dan 30 jaar een innovator op het gebied van informatieontsluiting technologie. Oorspronkelijk concentreerden de ontwikkelingen zich op het gebied van “indexering en ontsluiting” en “Enterprise Search”. Sinds 2004 richt MY-LEX® zich volledig op het ontwikkelen van MY-LEX® universeel contentintegratiesysteem en de daarop gebaseerde contentintegratie oplossingen:

Waarom Contentintegratie?
Mede door de trend naar digitalisering en de diversiteit in beschikbare informatiebronnen op internet, neemt de afgelopen jaren de hoeveelheid digitaal beschikbare gegevens exponentieel toe. Maar daarmee ook de moeilijkheid van het vinden van de juiste informatie in deze berg van data. Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers bijv. in de overheid, snel en efficiënt de juiste informatie voorhanden hebben?

Één zoekopdracht in al uw bronnen!
MY-LEX Overheid® is een contentintegratie portaal dat specifiek voor de overheid is ontwikkeld. Alle interne en externe bronnen die u voorheen onafhankelijk van elkaar moest doorspitten, doorzoekt u nu via één zoekscherm. De zoekresultaten worden met de juiste rangschikking, snel en compleet gepresenteerd in een intuïtieve en gebruiksvriendelijke omgeving vanaf bijv. het intranet. Alle documenten worden automatisch geclassificeerd en relevante links worden gelegd. Door een vakspecifieke ‘relevance ranking’ toe te kennen worden de meest relevante documenten bovenaan de lijst met zoekresultaten getoond dit alles met behoud van rechten uit de bronsystemen.

Weg met die oude systemen!
Overstappen naar een nieuw DMS/Zaaksysteem/Office365? Het gaat vaak gepaard met een complex en lastig migratietraject. Hoe komt uw organisatie ooit van het oude systeem af met alle metadata en rekening houdend met autorisaties? Want oude data moet natuurlijk wel raadpleegbaar zijn vanuit de nieuwe omgeving. MY-LEX® zal onze laatste ontwikkeling MY-LEX Legacy® aan u presenteren.

Contact

Europalaan 6 D
5232 BC
's-Hertogenbosch Nederland
+31 73 5286040
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

MY-LEX Overheid

MY-LEX Overheid® biedt geïntegreerd toegang tot al uw eigen databanken. Hierbij kunt u denken aan uw eigen, intern informatiesysteem, uw website en GEO-informatie. MY-LEX Overheid® beschikt bovendien als een standaard onderdeel over een groot aantal, voor de (decentrale) overheidsorganisaties belangrijke, openbare bronnen.

MY-LEX WebFinder

Maak van de zoekbalk op uw publieke website een krachtige tool voor uw bezoekers! Elke site heeft een zoekbox om de bezoeker direct toegang te bieden tot alle informatie op en achter de website. Helaas werken veel van deze zoekvensters niet zoals deze behoren te functioneren. Met MY-LEX WebFinder® biedt u de bezoekers van uw website de zoeksnelheid en kwaliteit van MY-LEX®.

MY-LEX Maps

Een geavanceerd en tevens laagdrempelig informatiesysteem voor de hele organisatie, dat het vinden van de attributen (en locaties) van objecten centraal stelt.

MY-LEX Appliance

MY-LEX Appliance® biedt een passende turnkey oplossing voor het faciliteren van diverse MY-LEX® toepassingen binnen uw eigen organisatie. Deze Appliance wordt geïnstalleerd en onderhouden door MY-LEX B.V. en vergt minimale arbeid voor u als organisatie.

MY-LEX Devices

MY-LEX Devices® biedt de mogelijkheid om uw informatie, tijd, plaats en apparaat onafhankelijk te raadplegen via native apps op verschillende mobiele platformen, zoals iOS of Android.

MY-LEX Sociaal Domein

Een antwoord op alle zorgvragen. Integreer uw eigen sociaal domein content met gelieerde lokale, regionale en nationale bronnen en help uw medewerkers zorgvragen van de burger beantwoorden: MY-LEX Sociaal Domein®, alle sociaal domein informatie via één portaal.

MY-LEX Legacy

Overstappen naar een nieuw DMS/Zaaksysteem? Het gaat vaak gepaard met een complex en lastig migratietraject. Hoe komt uw organisatie ooit van het oude systeem af met alle metadata en rekening houdend met autorisaties? Want oude data moet natuurlijk wel raadpleegbaar zijn vanuit de nieuwe omgeving.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners