APPelit B.V.
Stand: 01.3
APPelit kiest ProximaX als technologiepartner voor gezamenlijke applicatie-ontwikkeling

Het in Nederland gevestigde APPelit, een multidisciplinair softwareontwikkelingsbedrijf met expertise in mobiele en webapplicaties, bedrijfsoplossingen en recenter in kunstmatige intelligentie, robotica en blockchain, is uitgebreid met het ProximaX Sirius-platform als onderdeel van zijn portfolio.

APPelit heeft een bewezen staat van dienst in het succesvol afronden van meer dan duizend projecten uit zijn enorme verscheidenheid aan disciplines. In het kader van deze overeenkomst zal APPelit zijn expertise gebruiken om het ProximaX Sirius-platform en zijn applicaties en oplossingen te promoten, namelijk ProximaX Suite, ProximaX KYC, ProximaX File It !, ProximaX Vault, ProximaX Notes, ProximaX Identity en ProximaX Wallet. Bovendien zal APPelit diensten met toegevoegde waarde bieden, zoals het ontwikkelen van hun eigen applicaties en oplossingen op ProximaX Sirius, klantspecifieke ontwerpontwikkeling, configuratie voor en na de verkoop, configuratie en probleemoplossing en ondersteuning.

"Wij geloven dat APPelit, met zijn uitgebreide kennis en ervaring in applicatie- en softwareontwikkeling, een ideale technologiepartner voor ons is", zegt Lon Wong, oprichter en CEO van ProximaX. Hij voegde eraan toe: "Om ons doel te bereiken om blockchain-technologie voor ondernemingen over de hele wereld mogelijk te maken, gaan we partnerschappen aan met bedrijven van topklasse zoals APPelit om de acceptatie van onze technologie te versnellen." 

Geautoriseerde ProximaX-servicepartner voor Europa en Amerika. Op grond van deze overeenkomst is APPelit geautoriseerd voor service aan Europa en Amerika. Bovendien kan ProximaX samenwerken met APPelit in elke andere regio, oplossingen ontwikkelen en gezamenlijk deelnemen aan Verzoeken om informatie ("RFI") en Verzoeken om voorstellen ("RFP") voor aanbestedingsoefeningen.

“We zijn verheugd om met ProximaX te werken omdat het platformarchitectuurontwerp en de inherente beveiligingsfuncties superieur zijn aan die van traditionele ontwikkelingsplatforms. Deze functies, samen met het gemak van integratie, verkorten de korte ontwikkeltijd, waardoor de eigendomskosten aanzienlijk worden verlaagd, ”zegt Johannes Gergin, CEO van APPelit.

Door dit voor beide partijen toegankelijke partnerschap zullen beide partijen gezamenlijk de continue en open ontwikkeling van het ProximaX Sirius-platform, applicaties en andere mogelijkheden bevorderen.

Contact

Keizersgracht 116
1015 CW
Amsterdam Nederland
0850603548
TwitterLinkedIn

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners