Cryptshare
Stand: 01.4
Cryptshare beveiligt de inhoud van de email en maakt het mogelijk om grote bestandsbijlagen aan de mail toe te voegen.

Mailprogramma’s zijn ooit ontwikkeld voor het versturen van een eenvoudig tekst bericht zonder deze tekst verder te beveiligen. Daarnaast kan er aan de email een bijlage van beperkte grootte worden toegevoegd.

De behoefte om grotere bestanden te kunnen versturen is over tijd sterk toegenomen en wijken gebruikers steeds vaker uit naar alternatieve systemen om dat mogelijk te maken. Systemen zoals FTP en tegenwoordig steeds vaker met publieke diensten in de cloud. Voorbeelden van populaire cloud oplossingen zijn Wetransfer of Dropbox.

Met deze alternatieve systemen wordt naast het standaard mailprogramma een tweede vorm van communicatie geïntroduceerd. Ook wel Shadow IT genoemd.

Shadow IT zorgt ervoor dat de gebruiker twee omgevingen heeft voor zijn communicatie, een normaal en een voor het versturen van grote bestanden. Voor de systeembeheerder betekent Shadow IT dat er geen controle is over een deel van de communicatie. Gebeurt dat wel veilig, welke informatie wordt er verstuurd, naar wie wordt die informatie verstuurd, etc.

Cryptshare biedt hier de oplossing. Cryptshare maakt het mogelijk om de inhoud van de email tekst veilig te versturen terwijl er op eenvoudige wijze grote bestanden kunnen worden toegevoegd. Dit alles vanuit het vertrouwde mailprogramma zonder dat daarvoor naar alternatieve systemen hoeft te worden uitgeweken.

Contact

IJsselburcht 3
6825 BS
Arnhem Nederland
+31 26 82 00 322
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Nieuwe functionaliteiten voor het verzenden van versleutelde berichten en grote bestanden in een vertrouwde omgeving: Een interface waarin de gebruiker centraal staat maakt veilige uitwisseling van informatie mogelijk. Een revolutionaire vorm van versleuteld e-mailverkeer, waarbij iedereen binnen uw bedrijf en uw correspondenten daarbuiten op veilige wijze transacties met u kunnen uitvoeren. Met Cryptshare for Outlook wordt de communicatie van uw organisatie opgetild tot een geheel nieuw niveau van veiligheid en bruikbaarheid.

Als u een kleine organisatie bent met maximaal 25 werknemers, dan is Cryptshare.express de oplossing voor u. Alle organisaties die gevoelige gegevens moeten uitwisselen, hebben te maken met wettelijke vereisten zoals AVG. Maar ook met bedrijfsspionage of andere illegale activiteiten, waardoor de behoefte aan beveiliging steeds groter wordt. Cryptshare biedt waarde en veiligheid voor iedere soort organisatie, is puur ontwikkeld voor de beveiliging van gevoelige gegevens en maakt daarnaast het versturen van grote bestanden mogelijk.

Met Cryptshare voor NAV kunnen e-mails en boekstukken rechtstreeks vanuit Microsoft Dynamics NAV (vanaf Microsoft Dynamics NAV 2013 R2) en Microsoft Dynamics 365 Business Central veilig worden verzonden. Of het nu gaat om bestellingen, offertes, facturen of aanmaningen, met Cryptshare voor NAV-documenten en -bestanden is het mogelijk om direct vanuit uw workflow alles te versleutelen en te versturen met slechts enkele klikken. U hoeft niet langer bestanden tussentijds op te slaan; hinderlijke nu nog noodzakelijke stappen die u zich kunt besparen. Dankzij de hoge gebruiksvriendelijkheid kunnen gebruikers Cryptshare voor NAV onmiddellijk inzetten in hun dagelijkse werk zonder tijdrovende of dure trainingen. De naadloze integratie in de vertrouwde systeemomgeving creëert zo een echte toegevoegde waarde in tijdwinst en efficiëntie - en bovendien een hoge gebruikersacceptatie.  Met Cryptshare voor NAV beveiligen bedrijven niet alleen hun zakelijke communicatie en vergemakkelijken het werk voor hun personeel, maar kunnen gelijktijdig tijd en geld besparen.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners