Google Chrome Enterprise

Google Chrome Enterprise biedt de zakelijke oplossing met ChromeOS-apparaten, de Chrome-browser en ChromeOS. Chrome Enterprise biedt cloudtools, integraties met producten van derden en 24/7 support voor IT-beheerders.

ChromeOS
ChromeOS is een cloud-first oplossing die is gebouwd om moderne werknemers te ondersteunen. Cloudprofielen, regelmatige achtergrondupdates en toegang tot populaire productiviteits- en videoconferentie-apps helpen werknemers overal effectief te werken. Lagere totale eigendomskosten, meerdere beveiligingslagen en eenvoudig beheer zorgen ervoor dat IT meer impact heeft. Met vier-wekelijkse updates die op de achtergrond plaatsvinden, blijven apparaten up-to-date en veilig zonder dat werknemers downtime ervaren. ChromeOS houdt moderne werknemers verbonden en productief, of ze nu eerstelijnswerker of kenniswerker zijn, op kantoor of op afstand.

Chrome browser
De browser is een cruciaal toegangspunt voor werknemers geworden, die hen verbindt met de informatie en geavanceerde tools die ze nodig hebben om productief te zijn. Potentiële externe bedreigingen brengen bedrijfsgegevens in gevaar. De Chrome browser biedt veilige, vertrouwde toegang tot gegevens, apps en cloudservices en verbindt werknemers op elk apparaat met een nieuwe generatie krachtige werktools. Proactieve beveiligingsmaatregelen beschermen gebruikers terwijl ze werken. IT-beheerders kunnen eenvoudig machtigingen en beleidsregels beheren voor elke gebruiker, apparaat en platform binnen de organisatie.

chromeenterprise.google