Engage Process

Organisaties staan voor steeds meer uitdagingen en werken aan een toenemend aantal thema’s. Procesmanagement speelt hierin een centrale rol en is de basis geworden voor effectiviteit en controle binnen de organisatie. Engage Process helpt bij het vergroten van betrokkenheid van het personeel en creëert hiermee ruimte voor “people driven change”.

Door het bieden van een compleet procesmanagement platform, dat eenvoudig te begrijpen maar toch krachtig is in zijn functionaliteit, proberen we een gesprek binnen de teams op gang te brengen. Het doel: procesmanagement niet langer in het domein van de experts te houden, maar toegankelijk te maken voor de gehele organisatie.
Engage Process is special ontworpen voor interactieve workshops waarin je processen bespreekt en modelleert. Vergelijken, doorrekenen, verbeteren en het direct genereren van een proceshandboek. Laat medewerkers de kar trekken en kom “in control” als de basis voor Transformatie, Lean projecten, Rechtmatigheid en andere thema’s!

Meer dan 350 organisaties in Europa werken dagelijks met Engage Process. Van lokale overheden, zoals de Gemeente Almere, Gemeente Venlo, Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek, Stad Brugge en Edinburgh City Council, tot zakelijke dienstverleners, zoals Brunel en Firmenich, om er maar een paar te noemen.

www.engageprocess.com/nl