Axle-IT

Axle-IT is één van Nederlands meest veelzijdige experts en onafhankelijke kennispartners op het gebied van werkplekbeheer en werkpleksecurity. Al ruim 20 jaar.
IT is in onze visie een middel, geen doel. Wij helpen onze klanten om dit middel zo effectief mogelijk in te zetten om de moderne eindgebruiker 24/7 te laten beschikken over een veilige, productieve, prettige digitale werkplek. De gebruiker heeft altijd zijn persoonlijke werkplek. Dat kan een fysieke werkplek (laptop, desktop of een mobiel device) zijn maar ook een virtuele werkplek.

Wij zijn nadrukkelijk een partner die gespecialiseerd is in de digitale werkplek. Onze deskundige medewerkers hebben als geen ander passie voor die werkplek. Als ervaren partner met diepgaande en uitgebreide expertise en veel marktkennis kunnen wij de nieuwste features vertalen naar de functionele behoeftes van jouw organisatie. Met ons als partner ben je verzekerd van een objectief advies en levering van de beste moderne tools die het beheer aanzienlijk gemakkelijker maken zonder dat je gebonden bent aan een specifieke softwareleverancier. Axle-IT ontzorgt je zoveel mogelijk en kan de regie nemen in jouw digitale transformatie van werkplekken. Let’s get in touch!

www.axle-it.nl