Atabix

Atabix helpt overheidsinstanties en bedrijven bij de ontwikkeling, configuratie en implementatie van high-touch SaaS-oplossingen voor een eerlijke prijs. Zo kiezen onze klanten uit een portfolio van gestandaardiseerde microservices die los of in één geïntegreerd pakket geleverd worden. Wij leveren complete oplossingen voor zaaksystemen digitale formulieren en gebruikersportalen. Door onze SaaS-oplossingen maak je jouw organisatie toekomstbestendig waardoor je direct ruimte creëert om op te schalen! Zo worden handmatige processen eenvoudig geautomatiseerd waardoor je veel tijd en geld bespaart. De mogelijkheden van SaaS zijn eindeloos.

Door in-house development door onze ruim 150 medewerkers hebben wij een onvoorstelbare ontwikkelsnelheid. Daarnaast hebben we experts in huis rondom verschillende overheidstrends en -wetten, die altijd klaar staan om jouw organisatie verder te helpen.

Wij hanteren een value first system design, dit houdt in dat onze dienstverlening allereerst gericht is op waardevermeerdering bij de klant. Wij helpen je dan ook graag om een weloverwogen keuze te maken en een oplossing samen te stellen die direct na implementatie en ingebruikname waarde zal opleveren.

https://www.atabix.nl