Deelname mogelijkheden

Tijdens de editie in 2019 waren Supernova en Media Plaza in Jaarbeurs de plek waar de overheid en digitale innovatie samen kwam. Supernova is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa. Vanuit de warme ontvangst in de netwerkzone begeeft uw zich naar de heldere en frisse atmosfeer van de Polar. De vormgeving van de Polar is strak, wit en helder. Supernova vormt het innovatieve centrum van Overheid 360°. Miljoenen ledlampjes, innovatieve toepassingen en ultramoderne faciliteiten op het gebied van beeldprojectie, geluidseffecten en inrichting geven elke ruimte binnen Supernova een uniek karakter. De ideale omgeving om het gesprek aan te gaan over digitale transformatie.

Waarom deelnemen? 

Als deelnemer van Overheid 360° krijgt u de kans om een onuitwisbare indruk achter te laten, bij de juiste mensen binnen de publieke sector. Ons congres bindt als geen andere visionairs, slimme techniek en overheden met elkaar. Zo werken we samen aan de transformatie naar een slimme samenleving.

overheid-geefuwdienstpodium.png

Geef ook uw slimme oplossing een podium op Overheid 360°

Ons congres biedt u als een van de weinige evenementen de mogelijkheid direct contact te maken met uw doelgroep. Wij kennen onze bezoekers, weten met welke vraagstukken zij zitten en welke beslissingen ze op dit moment gaan nemen. Wordt deelnemer van Overheid360° en profiteer van deze voordelen:

  • Imago : als deelnemer van ons programma werkt u aan een goede beeldvorming ten aanzien van uw bedrijf, services en producten.
  • Bekendheid : uw product of service komt onder de aandacht van een grote groep DMU’s binnen de overheid.
  • Leads : met de juiste aanpak haalt u gegarandeerd kwalitatieve leads uit ons congres
  • Inhoud : u profileert zich als thought leader met uw verhaal
  • Netwerk : u ontmoet direct de juiste mensen

Deelnemers aan afgelopen edities zijn onder andere: 
C-Content, Centric, Centric, Dell EMC, Global Knowledge, HP Inc, Liferay, Naris, NedGraphics, Scholten Awater, SLTN Inter Access, Solviteers en TOPdesk.

overheidpartnermogelijkheden.jpg

Het congres Overheid 360° biedt exclusieve mogelijkheden om uw innovatieve diensten en producten voor de overheid te promoten en uw visie op een slimme overheid bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Wij bieden u uitstekende exposure en uitgebreide mogelijkheden voor een persoonlijk gesprek met uw potentiële klant.


 
PLATIUM
GOUD
ZILVER
BRONS
 
 
 
 
 
Voor het congres
 
 
 
 
Logo en bedrijfsprofiel op Overheid360.nl

Whitepapers uploaden

Bannercampagne (aantal impressies)
5.000
2.500
 
 
Whitepaper in nieuwsbrief
1x
 
 
 
Leadcampagne (aantal leads)
40
25
15
 
 
 
 
 
 
Tijdens het congres
 
 
 
 
Eigen congresruimte
optioneel*
 
 
 
Meetingpoint "Custom"
optioneel*
 
 
 
Meetingpoint "Premium"

 
Meetingpoint "Economy"
 
 
 

Presentatie 30 minuten
2x
1x
 
 
Ronde tafelsessie van 60 minuten
1x
 
1x
 
Logo op diverse communicatie

 
  
Deelname tickets collega's
8
6
4
3
Leadscanner App
8
6
4
3
 
 
 
 
 
MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS
3
15
10
8
 
 
 
 
 


*Optioneel uit te breiden met:
*Keuze uit: meetingpoint “Custom” €3.000 van 12m2 met eigen standbouw of meetingpoint “Premium” van 6m2 (zie specificaties hieronder)
*Eigen congresruimte + opname in het programma. Prijs op aanvraag.


Eigen congresruimte
Deze optie biedt de gelegenheid om de hele dag een eigen congresruimte in te vullen met bijvoorbeeld sessies, workshops, demo’s en/of hospitality activiteiten. Deze activiteiten worden meegenomen in de communicatie en registratie voor het congres. Alleen mogelijk in combinatie met Platinum pakket, beschikbaarheid en invulling in overleg met de organisatie.

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Overheid 360°? Neem dan contact op met onze account managers of vraag hieronder de deelnamemogelijkheden aan. Wij helpen u graag met het bepalen van de juiste benadering en invulling op ons congres.


deelnamebutton-overheid.png


Toelichting mogelijkheden voor deelnemers:


overheidmeetingpoints.png

LeadScanner app
Met de LeadScanner app kunt u met uw eigen iOS of Android device bezoekers scannen. U scant de QR code op de badge en kunt daarna direct alle gegevens van de bezoeker bekijken, actiecodes toevoegen en eigen aantekeningen bijhouden.

Logovermelding en bedrijfsprofiel op Overheid360.nl
Uw logo en bedrijfsprofiel vanaf moment van inschrijving tot twee weken na het congres op Overheid360.nl.

Whitepapers uploaden voorafgaand aan Overheid 360°
Inclusief inzicht in de contactgegevens van alle downloads. Dit biedt extra mogelijkheden om voorafgaand aan het congres leads te genereren en uw deelname optimaal voor te bereiden.

Bannercampagne op Overheid360.nl (impressies)
Een bannercampagne op Overheid360.nl middels een combinatie van een medium size rectangle (300x250 pixels) én een leaderboard (728x90 pixels).
Platinum: 5.000 impressies | Goud: 2.500 impressies

overheid-1presentatiemogelijkheden.png

Presentatie van 30 minuten
Met uw verhaal, uw oplossing op het podium van Overheid 360° profileert u zich als thought leader in uw vakgebied. Na de presentatie ontvangt u de contactgegevens van de bezoekers tijdens de presentati en downloads van uw presentatiedeck achteraf.

Ronde tafelsessie van 60 minuten
Deelname door één afgevaardigde van uw organisatie als een van de gesprekspartners aan één ronde tafelsessie. De ronde tafelsessie is inclusief contactgegevens van voorgeregistreerde bezoekers, show op de ronde tafelsessie en online downloads achteraf.

Leadcampagne

Een leadgarantie met een whitepaper campagne via het netwerk van Jaarbeurs IT Media.

Logo op diverse uitingen tijdens het congres
Vermelding van uw logo op de pocket guide die aan bezoekers zal worden uitgedeeld, op de welkomstbanier en scherm bij entree.

Deelname tickets voor collega’s (crew)
Volledige aanwezigheid gedurende de congresdag, inclusief lunch.

Heeft u interesse in deelname aan Overheid 360°?
Vult u voor meer informatie en prijsopgave het deelnameformulier in via onderstaande button. U ontvangt dan de prijsopgave & achtergrond informatie. Daarna zullen wij contact met u opnemen om te kijken hoe we u kunnen helpen met de juiste benadering en invulling op ons congres.

deelnamebutton-overheid.png


*Een lead in een campagne is een eindgebruiker / consultant / reseller die een specifieke behoefte aan informatie heeft en een platform van Jaarbeurs IT Media (of één van haar partners) gebruikt om een whitepaper, business / reference case te downloaden. De bezoeker is zich bewust van het feit dat zijn of haar contactinformatie naar de leverancier van het document worden verzonden, van wie zij hebben gekozen te downloaden. U heeft de mogelijkheid om een lijst aan te leveren met 10 concurrenten & partners; deze zullen niet worden gekwalificeerd als leads. Behalve de concurrenten en de partners, worden studenten en foutieve contactinformatie ook niet als leads beschouwd.

Meer informatie over Overheid 360°

Hoofdmediapartner
Mediapartners