Online sessie 'Datagedreven werken in de praktijk'

Iedereen heeft datagedreven werken op de agenda staan. Vaak is er ook al een datastrategie. Maar hoe maak je die datastrategie nu praktisch? Hoe start je? En hoe zorg je ervoor dat je niet verzandt in plannenmakerij & complexiteit? Scamander, the Data Liberation Company, gelooft in samenwerken en hergebruik. Hergebruik van kennis, kunde en ontwikkelde informatieproducten. Klein beginnen, met een experiment. En dat uitbouwen, langs de as van hetgeen de meeste waarde toevoegt. Waarbij de best-practices, de opgedane ervaring, wordt ingezet en gedeeld. Scamander heeft al een heel aantal gemeentes en samenwerkingsverbanden geholpen met datagedreven werken. Ronald interviewt vervolgens twee van onze klanten, waarin Ronald uitvraagt hoe het samenwerken/hergebruik/inzet van best-practices ze heeft geholpen bij het operationaliseren van datagedreven werken.

Sprekers: Robert Jansen en Ronald Kok

Wanneer: 12 oktober 2021

Tijd: om 10.15 uur, tijdens de online editie van congres Overheid 360°.

 

Om je in te schrijven voor bovenstaande sessie dien je je eerst te registreren. Je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een link om in te loggen op ons nieuwe online platform.

Eenmaal ingelogd  kun je starten met het samenstellen van jouw persoonlijke programma! Ook kun je via het online platform alvast contact opnemen met deelnemende partners en afspraken inplannen, zowel tijdens het event als na afloop.