Route & Contact

Heeft u een vraag over uw beursregistratie, toegangsbadge en/of beursbezoek? Neem dan contact op met Visitor Service via info@jaarbeurs.nl of bel +31 (0)30 295 59 11 op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur.

Heeft u een vraag over de website en/of het gebruik van de online MyExpo diensten? Neem dan contact op met de MyExpo ServiceDesk via myexpo@jaarbeurs.nl of +31 (0)30 295 29 99


Auto en parkeren

De Jaarbeurs ligt tussen het centrum en de A2. U parkeert uw auto op één van de vele parkeerterreinen rondom de Jaarbeurs. U betaalt hier € 3,50 per uur, met een maximum van € 14,- per dag. U kunt online al een parkeerplek reserveren en betaalt dan slechts € 13,-. Op de ring van Utrecht wordt Jaarbeurs al aangegeven met op de elektronische borden boven de weg ook de actuele parkeersituatie. NB: in Utrecht en rondom de Jaarbeurs wordt veel aan de weg gewerkt. Raadpleeg voor de laatste stand van zaken op de weg: http://www.utrechtbereikbaar.nl


P&R Westraven: Extra voordelig en snel Utrecht in & uit

Aan de A12, aan de rand van de stad, ligt P&R Westraven (afslag 17, Kanaleneiland/Jaarbeurs/Transferium). Een dag parkeren kost hier slechts € 5 en de tramrit (max 5 personen) naar de binnenstad en weer terug is inbegrepen. De tram vertrekt om de paar minuten en brengt u in 10 minuten naar de Jaarbeurs (halte naast de deur). P&R Westraven ligt bovendien tussen de knooppunten Oudenrijn en Lunetten in, dus ook prima bereikbaar vanaf de A27 en de A2.


Navigatie

Op de ring van Utrecht staat de Jaarbeurs reeds aangegeven. Gebruikt u uw navigatie en staat Jaarbeurs Utrecht niet tussen de eindbestemmingen, dan stelt u het adres in Jaarbeursplein 6 in Utrecht.


Adres Jaarbeurs

Jaarbeursplein 6, Utrecht
Tel.: 030 - 295 59 11
Email: info@jaarbeurs.nl

Openbaar vervoer

Overheid 360° wordt gehouden in Media Plaza. Media Plaza bevindt zich in de Jaarbeurs, in hartje Utrecht en naast Utrecht CS. Hier komen niet alleen treinen uit alle windrichtingen aan, er is ook een groot busstation waar veel streeklijnen halt houden. De makkelijkste manier om naar de Jaarbeurs te komen is dan ook per openbaar vervoer.


Plan mijn reis

MyExpo

Login met uw gegevens

E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Haal met MyExpo het maximale uit uw congresbeleving