Praktische informatie Overheid 360°

Datum

De volgende editie van Overheid 360° vindt volledig online plaats op 12, 13 en 14 oktober 2021
Bekijk hier de plattegrond & het programma van Overheid 360°- editie 2019

Nieuwsbrief

Ook tussentijds op de hoogte blijven van innovaties en nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief update van Overheid 360°

Waarom Overheid 360° bezoeken?

Hebben jouw collega's en jij grote ambities om de maatschappelijke uitdagingen in de samenleving aan te gaan door ICT strategisch in te zetten? Kom dan naar de online editie van congres Overheid 360° van 12 t/m 14 oktober 2021. Het perfecte moment om je te laten inspireren.

Is jouw organisatie klaar voor digitale transformatie? 3 redenen om te komen:

• Congres Overheid 360° heeft een sterk inhoudelijk online programma met rondetafelgesprekken en break-out sessies over digitale transformatie. Je komt meer te weten over verschillende subthema’s als Informatiestrategie, een Datagedreven overheid, een Veilige overheid & samenleving en IT Outsourcing & Cloud computing. 
• Op Overheid 360° volg je online interessante gesprekken en discussies aan de rondtafel, krijg je waardevolle informatie tijdens de sessies verzorgd door partners én heb je toegang * tot een online netwerkzone die ruimte biedt om te netwerken en 1-op-1 kennis uit te wisselen met vakgenoten en toonaangevende marktpartijen die slimme oplossingen bieden;
• Je collega’s en jij krijgen antwoord op de vragen die er zijn vanuit jullie rol en ambities en hebben na afloop van het online programma een dosis inspiratie voor een heldere toekomstvisie op informatiemanagement.

Voor wie is Overheid 360° interessant?

Overheid 360° is interessant voor medewerkers van gemeenten, provincies en rijksoverheid. Zowel bestuurders als beleidsmedewerkers, specialisten, hoofden en uitvoerend ambtenaren. Vanaf medio augustus 2021 kun je je aanmelden voor het congres.

* Werk je bij een gemeente,  de overheid of een publieke organisatie, dan bieden we je de mogelijkheid om (gratis) afspraken in te plannen met aanwezige sprekers, partners en vakgenoten

Contact

Heb je een vraag? Neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl of bel +31 (0)30 295 59 11, bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur.

Bereikbaarheid

Lees hier alles over de bereikbaarheid van Jaarbeurs.

Hoofdmediapartner
Mediapartners