Wat heeft Overheid 360° u te bieden?

Samen op weg naar een slimme overheid

Verandering in de samenleving ging nog nooit zo snel als nu. En ondanks de economische voorspoed blijven de maatschappelijke vraagstukken zich aandienen: persoonsgegevens vallen zomaar in verkeerde handen, de kloof tussen arm en rijk groeit, wegen verstoppen en de vraag naar meer schone energie neemt alsmaar toe. Als overheid wilt u snel en flexibel kunnen inspelen op deze brandende kwesties. Maar hoe zorgt u ervoor dat u kansen en risico’s zo goed mogelijk in beeld krijgt? Een goede informatievoorziening helpt, maar is niet genoeg. Deze tijd vraagt een digitale transformatie: een andere manier van denken en doen, ondersteund door solide ICT.
Kom voor een inspirerende dag hierover naar het congres Overheid 360° op 9 oktober 2019. Hét jaarlijkse congres over informatiemanagement binnen de overheid.

Waarom Overheid 360° bezoeken?
Hebben uw collega's en u grote ambities om dit najaar nog de maatschappelijke uitdagingen in de samenleving aan te gaan door ICT strategisch in te zetten? Kom dan naar Overheid 360°. Het perfecte moment om je te laten inspireren.

Is jouw organisatie klaar voor digitale transformatie? 3 redenen om te komen:

• Een sterk inhoudelijk programma met plenaire sessies, break-out sessies en rondetafelbijeenkomsten over digitale transformatie. U komt meer te weten over de subthema’s een veilige overheid, een datagedreven overheid, een wendbare overheid en een kansrijke overheid;
• Toegang tot een netwerkzone die ruimte biedt om te netwerken en kennis uit te wisselen met bezoekers en circa 25 toonaangevende marktpartijen die slimme oplossingen bieden;
• Uw collega’s en u krijgen antwoord op de vragen die er zijn vanuit jullie rol en ambities en gaan naar huis met inspiratie voor een heldere toekomstvisie op informatiemanagement.

Voor wie is Overheid 360° interessant?
Overheid 360° is interessant voor medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties en is bedoeld voor de gehele organisatie. Zowel bestuurders als beleidsmedewerkers, specialisten, hoofden en uitvoerend ambtenaren.

Datum en openingstijd
Overheid 360° vindt plaats op woensdag 9 oktober 2019 in Supernova en Media Plaza in Jaarbeurs Utrecht.
Ontvangst is vanaf 8.30 uur, na het inhoudelijke programma is er een netwerkborrel die eindigt om 17.30 uur.

Bereikbaarheid & Parkeren
Met de auto
Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein.

Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijkt u op Goedopweg.nl.

Let op: sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Komt u met een oudere dieselwagen, dan kunt u  parkeerterrein P2 (ingang Truus van Lierlaan) gebruiken. Lees meer over de milieuzone rondom Jaarbeurs en bekijk ons parkeeradvies.

Het parkeertarief bedraagt vanaf 1 januari 2019 € 4,- per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van €20,- op P1 en P3 en een maximum van €16,- op P2 en P4 (dit betreft 24 uur). Na 24 uur betaalt u per dag. Bij het inrijden van onze parkeerterreinen ontvangt u een parkeerkaart. Bij vertrek betaalt u hiermee bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard bij ons parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van ons parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen.
 
Park & Ride
Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn 8 stations met een Park & Ride voorziening.

Met de trein
Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar het hallencomplex van Jaarbeurs. Plan mijn reis op 9292 nl


Contact
Heeft u een vraag over uw aanmelding voor het congres, uw toegangsbadge en/of congresbezoek? Neem dan contact op met Visitor Service via info@jaarbeurs.nl of bel +31 (0)30 295 59 11 op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur.

Hoofdmediapartner
Mediapartners