Praktische informatie Overheid 360°

Datum

De volgende editie van Overheid 360° vindt plaats op woensdag 6 oktober 2021 in Supernova en Media Plaza in Jaarbeurs, Utrecht. 
Bekijk hier de plattegrond & het programma van Overheid 360°- editie 2019

Nieuwsbrief

Ook tussentijds op de hoogte blijven van innovaties en nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief update van Overheid 360°

Waarom Overheid 360° bezoeken?

Hebben uw collega's en u grote ambities om de maatschappelijke uitdagingen in de samenleving aan te gaan door ICT strategisch in te zetten? Kom dan naar de volgende editie van congres Overheid 360° op woensdag 6 oktober 2021. Het perfecte moment om u te laten inspireren.

Is uw organisatie klaar voor digitale transformatie? 3 redenen om te komen:

• Congres Overheid 360° heeft een sterk inhoudelijk programma met plenaire sessies, break-out sessies en rondetafelbijeenkomsten over digitale transformatie. U komt meer te weten over verschillende subthema’s als Informatiestrategie, een Datagedreven overheid, een Veilige overheid & samenleving en IT Outsourcing & Cloud computing. 
• Op Overheid 360° heeft u toegang tot een netwerkzone die ruimte biedt om te netwerken en kennis uit te wisselen met bezoekers en circa 25 toonaangevende marktpartijen die slimme oplossingen bieden;
• Uw collega’s en u krijgen antwoord op de vragen die er zijn vanuit jullie rol en ambities en gaan naar huis met inspiratie voor een heldere toekomstvisie op informatiemanagement.

Voor wie is Overheid 360° interessant?

Overheid 360° is interessant voor medewerkers van gemeenten, provincies en rijksoverheid. Zowel bestuurders als beleidsmedewerkers, specialisten, hoofden en uitvoerend ambtenaren. Vanaf medio augustus 2021 kunt u zich aanmelden voor het congres.

Onder bepaalde voorwaarden kunnen medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties kosteloos deelnemen.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl of bel +31 (0)30 295 59 11, bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur.

Bereikbaarheid


Auto en parkeren
Jaarbeurs is makkelijk per auto bereikbaar en beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 t/m P4 die 24/7 open zijn. Bij het inrijden ontvangt u een parkeerkaart. Hiermee kunt u bij vertrek betalen bij de parkeerautomaten op het terrein.

Parkeren en navigeren
Bekijk de plattegrond om te beoordelen op welk parkeerterrein u het beste kunt parkeren.

P1
Navigeer op: Graadt van Roggenweg, Utrecht (Google Maps)
Elektrisch oplaadpunt: Ja
Minder validen parkeerplaats: Nee

P2
Navigeer op: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)
Elektrisch oplaadpunt: Nee
Minder validen parkeerplaats: Nee

P3
Navigeer op: Van Zijstweg, Utrecht (Google Maps)
Elektrisch oplaadpunt: Nee
Minder validen parkeerplaats: Ja

P4
Navigeer op: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)
Elektrisch oplaadpunt: Ja
Minder validen parkeerplaats: Ja

Parkeertarieven
Uurtarief €  4,-
Dagtarief P2 en P4 € 16,-
Dagtarief P1 en P3 € 20,- (dichtbij binnenstad en Beatrixgebouw)
Minder validen Gratis (met mindervaliden-kaart in de auto)

Op de plattegrond worden de terreinen aangegeven.
Na 24 uur vanaf het inrijtijdstip, betaalt u per dag.

Online reserveren
Klik hier en reserveer uw parkeerplaats vooraf.

Parkeren mindervaliden
Er zijn invalidenparkeerplaatsen op P3, Van Zijstweg 21 en op P4 Truus van Lierlaan 1. U kunt op vertoon van een invalidenparkeerkaart kosteloos parkeren bij Jaarbeurs, mits de pashouder van de invalidenparkeerkaart ook daadwerkelijk aanwezig is in de auto. Bij aankomst drukt u bij de slagboom op de intercom, vervolgens wordt de slagboom opengedaan op vertoon van de invalidenparkeerkaart. Hetzelfde geldt bij vertrek als u het parkeerterrein wilt verlaten.
Het is niet mogelijk vooraf invalidenparkeerplaatsen te reserveren. Mochten de plaatsen vol staan, dan kunt u hulp vragen aan een van de parkeermedewerkers, zij helpen u naar een geschikte parkeerplek.

Milieuzone
Voldoet uw voertuig niet aan de toelatingseisen voor rijden en parkeren in Utrecht? Parkeerterrein P2 valt buiten de milieuzone, daar mogen oudere (diesel) auto’s en vrachtwagens op parkeren. Op de andere parkeerterreinen is dit niet toegestaan. Soms is een ontheffing mogelijk. U kunt deze aanvragen bij Gemeente Utrecht.

Voordelig parkeren buiten de stad?
Jaarbeurs biedt het meest voordelige dagtarief van de binnenstad. Wilt u voordelig parkeren buiten de stad? Bekijk hier de P&R mogelijkheden.

Vraag over parkeren?
Heeft u een klacht, vraag of tip over parkeren bij Jaarbeurs? Neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl of bel +31 (0)30 295 59 11 op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur.

Met de trein
Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Plan mijn reis op 9292 nl

Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’, u loopt in vijf minuten naar het hallencomlex van Jaarbeurs. Op de eerste verdieping bevinden zich Supernova en Media Plaza, waar wij u graag ontvangen.  

 

Hoofdmediapartner
Mediapartners