Wat heeft Overheid 360° u te bieden?

Samen op weg naar een slimme overheid

Verandering in de samenleving ging nog nooit zo snel als nu. En ondanks de economische voorspoed blijven de maatschappelijke vraagstukken zich aandienen: persoonsgegevens vallen zomaar in verkeerde handen, de kloof tussen arm en rijk groeit, wegen verstoppen en de vraag naar meer schone energie neemt alsmaar toe. Als overheid wilt u snel en flexibel kunnen inspelen op deze brandende kwesties. Maar hoe zorgt u ervoor dat u kansen en risico’s zo goed mogelijk in beeld krijgt? Een betrouwbare informatievoorziening helpt, maar is niet genoeg. Deze tijd vraagt een digitale transformatie: een andere manier van denken en doen, ondersteund door solide ICT.
Kom voor een inspirerende dag hierover naar het congres Overheid 360° op 9 oktober 2019. Hét jaarlijkse congres over informatiemanagement binnen de overheid.

Overheid 360° biedt een dag vol met inspiratie, best practices en masterclasses rondom digitale transformatie, verdeeld over vier subthema’s:

• Informatiestrategie
• Datagedreven overheid
• Veilige overheid & samenleving
• IT Outsourcing & Cloud Computing

Overheid 360° is volledig ingericht op het geven van antwoorden op de vragen die u heeft vanuit uw rol en ambities. Praktijkcases van gemeenten, overheden en marktpartijen zorgen ervoor dat u in één dag op de hoogte bent van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement.

Waarom Overheid 360° bezoeken?

Hebben uw collega's en u grote ambities om dit najaar nog de maatschappelijke uitdagingen in de samenleving aan te gaan door ICT strategisch in te zetten? Kom dan naar Overheid 360°. Het perfecte moment om u te laten inspireren.

Is uw organisatie klaar voor digitale transformatie? 3 redenen om te komen:

• Een sterk inhoudelijk programma met plenaire sessies, break-out sessies en rondetafelbijeenkomsten over digitale transformatie. U komt meer te weten over de subthema’s een veilige overheid, een datagedreven overheid, een wendbare overheid en een kansrijke overheid;
• Toegang tot een netwerkzone die ruimte biedt om te netwerken en kennis uit te wisselen met bezoekers en circa 25 toonaangevende marktpartijen die slimme oplossingen bieden;
• Uw collega’s en u krijgen antwoord op de vragen die er zijn vanuit jullie rol en ambities en gaan naar huis met inspiratie voor een heldere toekomstvisie op informatiemanagement.

Voor wie is Overheid 360° interessant?

Overheid 360° is interessant voor medewerkers van gemeenten, provincies en rijksoverheid. Zowel bestuurders als beleidsmedewerkers, specialisten, hoofden en uitvoerend ambtenaren.

Onder bepaalde voorwaarden kunnen medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties kosteloos deelnemen.

Datum en openingstijd

Overheid 360° vindt plaats op woensdag 9 oktober 2019 in Supernova en Media Plaza in Jaarbeurs. 
Ontvangst is vanaf 8.30 uur, na het inhoudelijke programma is er een netwerkborrel die eindigt om 17.30 uur.

Contact

Heeft u een vraag over uw aanmelding voor het congres, uw toegangsbadge en/of congresbezoek? Neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl of bel +31 (0)30 295 59 11 op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur.

Bereikbaarheid


Auto en parkeren
Jaarbeurs is makkelijk per auto bereikbaar en beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 t/m P4 die 24/7 open zijn. Bij het inrijden ontvangt u een parkeerkaart. Hiermee kunt u bij vertrek betalen bij de parkeerautomaten op het terrein.

Parkeren en navigeren
Bekijk de plattegrond om te beoordelen op welk parkeerterrein u het beste kunt parkeren.

P1
Navigeer op: Graadt van Roggenweg, Utrecht (Google Maps)
Elektrisch oplaadpunt: Ja
Minder validen parkeerplaats: Nee

P2
Navigeer op: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)
Elektrisch oplaadpunt: Nee
Minder validen parkeerplaats: Nee

P3
Navigeer op: Van Zijstweg, Utrecht (Google Maps)
Elektrisch oplaadpunt: Nee
Minder validen parkeerplaats: Ja

P4
Navigeer op: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)
Elektrisch oplaadpunt: Ja
Minder validen parkeerplaats: Ja

Parkeertarieven
Uurtarief €  4,-
Dagtarief P2 en P4 € 16,-
Dagtarief P1 en P3 € 20,- (dichtbij binnenstad en Beatrixgebouw)
Minder validen Gratis (met mindervaliden-kaart in de auto)

Op de plattegrond worden de terreinen aangegeven.
Na 24 uur vanaf het inrijtijdstip, betaalt u per dag.

Online reserveren
Klik hier en reserveer uw parkeerplaats vooraf.

Parkeren mindervaliden
Er zijn invalidenparkeerplaatsen op P3, Van Zijstweg 21 en op P4 Truus van Lierlaan 1. U kunt op vertoon van een invalidenparkeerkaart kosteloos parkeren bij Jaarbeurs, mits de pashouder van de invalidenparkeerkaart ook daadwerkelijk aanwezig is in de auto. Bij aankomst drukt u bij de slagboom op de intercom, vervolgens wordt de slagboom opengedaan op vertoon van de invalidenparkeerkaart. Hetzelfde geldt bij vertrek als u het parkeerterrein wilt verlaten.
Het is niet mogelijk vooraf invalidenparkeerplaatsen te reserveren. Mochten de plaatsen vol staan, dan kunt u hulp vragen aan een van de parkeermedewerkers, zij helpen u naar een geschikte parkeerplek.

Milieuzone
Voldoet uw voertuig niet aan de toelatingseisen voor rijden en parkeren in Utrecht? Parkeerterrein P2 valt buiten de milieuzone, daar mogen oudere (diesel) auto’s en vrachtwagens op parkeren. Op de andere parkeerterreinen is dit niet toegestaan. Soms is een ontheffing mogelijk. U kunt deze aanvragen bij Gemeente Utrecht.

Voordelig parkeren buiten de stad?
Jaarbeurs biedt het meest voordelige dagtarief van de binnenstad. Wilt u voordelig parkeren buiten de stad? Bekijk hier de P&R mogelijkheden.

Vraag over parkeren?
Heeft u een klacht, vraag of tip over parkeren bij Jaarbeurs? Neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl of bel +31 (0)30 295 59 11 op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur.

Met de trein
Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Plan mijn reis op 9292 nl

Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’, u loopt in vijf minuten naar het hallencomlex van Jaarbeurs. Op de eerste verdieping bevindt zich Supernova, waar wij u graag ontvangen.  

 

Hoofdmediapartner
Mediapartners