Wat heeft Overheid 360° u te bieden?

Op 9 oktober 2019 is het congres Overheid 360° terug! Hét jaarlijkse congres over informatiemanagement binnen de overheid. Hebben je collega’s en jij grote ambities om dit najaar nog de maatschappelijke opgaven in de samenleving aan te gaan door ICT strategisch in te zetten? Kom dan naar Overheid 360⁰. Het perfecte moment om je te laten inspireren.

Is jouw organisatie klaar voor digitale transformatie? 3 redenen om te komen:

  • Een sterk inhoudelijk programma met plenaire sessies, break-out sessies en rondetafelbijeenkomsten over digitale transformatie. Je komt meer te weten over de subthema’s een veilige overheid, een datagedreven overheid, een wendbare overheid en een kansrijke overheid;
  • Toegang tot een netwerkzone die ruimte biedt om te netwerken en kennis uit te wisselen met bezoekers en circa 25 toonaangevende marktpartijen die slimme oplossingen bieden;
  • Je collega’s en jij krijgen antwoord op de vragen die er zijn vanuit jullie rol en ambities en gaan naar huis met inspiratie voor een heldere toekomstvisie op informatiemanagement.


Voor wie is Overheid 360° interessant?
Overheid 360° is interessant voor medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties. Overheid 360° is bedoeld voor de gehele organisatie. Zowel bestuurders als beleidsmedewerkers, specialisten, hoofden en uitvoerend ambtenaren.

Hoofdmediapartner
Mediapartners