Aanmelden voor Congres Overheid 360°

De doelgroep

Overheid 360° is een congres speciaal voor medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties. Voor deze doelgroep is deelname na voorregistratie kosteloos. Bekijk de doelgroep en algemene voorwaarden op de website

Valt u niet binnen de doelgroep en wilt u graag deelnemen? Dan bedragen de kosten van deelname €995,00 per dag (excl. BTW). Leveranciers, sales- en marketingmanagers, studenten en adviseurs die momenteel niet werkzaam zijn bij gemeenten, overheden en publieke organisaties vallen buiten de doelgroep. Mocht u niet binnen de doelgroep vallen dan informeert Jaarbeurs u hierover naar aanleiding van uw aanvraag.


Bevestiging toegangsbewijs

Na uw aanmelding voor het congres ontvangt u een voorlopige bevestiging van uw aanvraag. Na goedkeuring van uw aanvraag ontvangt u een definitieve bevestigingsmail, dit is uw toegangsbewijs.


Overheid 360°wordt georganiseerd door de Jaarbeurs in samenwerking met de founding partners Native, Hiemstra en De Vries en de Gemeente Utrecht. VNG/KING is betrokken als kennispartner. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door commerciële partners.


 

Hoofdmediapartner
Mediapartners