Congres Overheid 360°

Op 17 mei 2017 vond het Congres Overheid 360° plaats! Hét jaarlijkse congres over informatiemanagement binnen de Overheid. Deze editie staat in het teken van ‘Slimme ICT voor maatschappelijke opgaven’. 


Thema 2017: Slimme ICT voor maatschappelijke opgaven
De complexiteit van informatievoorziening neemt toe, de rijksoverheid decentraliseert en centraliseert tegelijkertijd en grote gemeenten verstedelijken. Oftewel, de taken van gemeenten veranderen continu. Dat roept maatschappelijke vragen op. Wat heb je als overheidsorganisatie nodig om deze maatschappelijke opgaven aan te gaan? Wat betekent dit voor je organisatie, dienstverlening en de manier waarop je samenwerkt in de keten? Welke rol speelt ICT hierin? En hoe zorg je voor een stabiele informatievoorziening in deze continu veranderende omgeving?

Lees hier meer over het thema van deze editie en de bijbehorende onderliggende thema's nieuwe samenwerkingen, technologische ontwikkelingen en organisatieverandering.

Bent u benieuwd hoe Overheid 360° in 2016 was? Bekijk hier de impressie in foto’s!

Programma van Overheid 360°
Het programma van Overheid 360° 2017 hielp de bezoekers op weg door praktische sessies gericht op de drie grootste uitdagingen die gepaard gaan met de maatschappelijke opgaven: nieuwe samenwerkingen, technologische ontwikkelingen en organisatieverandering.

Bekijk hier het volledige programma en de sprekers.

Voor wie? Medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties. Overheid 360° is bedoeld voor de gehele organisatie. Zowel bestuurders als beleidsmedewerkers, specialisten, hoofden en uitvoerend ambtenaren.

MyExpo

Login met uw gegevens

E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Haal met MyExpo het maximale uit uw congresbeleving