Het concept

In 2019 organiseren we wederom het congres Overheid 360°, het grootste overheidscongres van Nederland als het jaarlijkse ontmoetingspunt voor meer dan 800 (mede-)beslissers bij lokale overheden.

Wat maakt het Overheid 360° Congres uniek?

  • Het congres richt zich op professionals werkzaam bij lokale overheid (circa 950 bezoekers in 2018);
  • Hoog gericht kwalitatief bereik binnen de lokale overheid;
  • Lokale overheden worden betrokken bij de invulling van het inhoudelijk programma;
  • Het is een 1-daags congres met meer dan 50 praktijkcases over o.a. de volgende thema’s: De Nieuw Overheid, Smart City/Society, Datascience, Informatieveiligheid, Omgevingswet, etc.
  • Het congres biedt bezoekers een hoogwaardig afwisselend programma met onder meer keynote sprekers, 1-op-1 meetings, casestudy sessies en rondetafelbijeenkomsten;
  • We sluiten de dag af met een speciale netwerkborrel voor de overheid.

Bent u benieuwd hoe de vorige editie van Overheid 360° was? Bekijk dan hier de terugblik

Profileer u als leverancier, adviseur of partner in de lokale overheidsmarkt!

De beste manier om uw positie in de lokale overheid markt te laten zien, is tijdens het Overheid 360° Congres. Door deel te nemen aan dit event wordt uw bedrijf geassocieerd met alle (nieuwe) uitdagingen voor lokale overheden. Met uitstekende exposure en uitgebreide mogelijkheden om het gesprek aan te gaan met uw potentiële klant. Het Overheid 360° congres biedt exclusieve mogelijkheden om uw innovatieve diensten en producten voor de overheid te promoten en uw visie op de nieuwe overheid bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.


deelnamebutton-overheid.png

Meer informatie over Overheid 360°

Hoofdmediapartner
Mediapartners