Artikel 21 augustus 2018

‘Digitale transformatie’ centraal thema Overheid 360°

Registratie voor congres Overheid 360° is geopend

Overheid 360°, het jaarlijkse congres over informatiemanagement binnen de overheid, zet de komende editie vol in op digitale transformatie. Op woensdag 10 oktober 2018 kunnen bezoekers op het congres in de Jaarbeurs in Utrecht achterhalen wat dit begrip nu precies inhoudt en waar de kansen en risico's voor overheden liggen. Aanmelden kan vanaf nu via de website overheid360.nl.

Tijdens het congres Overheid 360° is er volop aandacht voor nieuwe ontwikkelingen als data science, kunstmatige intelligentie, robots, internet of things en blockchaintechnologie. Maar ook voor organisatorische aspecten, zoals een nieuwe rol voor I&A-afdelingen, de beweging Samen Organiseren/Common Ground, privacy en de AVG en innovatief aanbesteden. Overkoepelend thema is digitale transformatie.

Overheid 360° wordt georganiseerd door Jaarbeurs in samenwerking met de gemeente Utrecht, Native Consulting, VNG Realisatie en Ynformed. Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door marktpartijen. Hoofdmediapartner is ict-vakblad Computable. Voor medewerkers van publieke organisaties is deelname kosteloos. Registreren kan via deze link.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant