Artikel 30 september 2022

Conclusion Foreyet beheert reisinformatie Prorail

Systeemintegrator Conclusion Foreyet heeft de aanbesteding gewonnen voor het beheer en onderhoud van alle digitale visuele reisinformatieschermen van spoorwegbeheerder Prorail. Ook het contract voor onderhoud van stationsklokken is verlengd. De gunning is voor een periode van maximaal acht jaar – vijf jaar met drie keer de optie tot verlenging van een jaar – en sluit aan op de samenwerking van de afgelopen tien jaar.

Het contract omvat het 24/7-beheer en -onderhoud van alle 3.500 schermen op de vierhonderd stations in Nederland. ‘Wij zorgen dat alle hard- en software doorlopend online is. Dit lukt ons door strakke functiehersteltijden, correctief en preventief onderhoud, goed reserveonderdelenmanagement en lifecyclemanagement van de hardware’, aldus Martijn Danse, directeur Conclusion Foreyet.

De komende tijd wordt de connectiviteit van de informatieschermen verbeterd met de verdere uitrol van 4G, glasvezel en upgrades van hardware en software. Het bedrijf, onderdeel van de Utrechtse it-dienstverlener Conclusion, mag zich inmiddels specialist in reisinformatiesystemen noemen. Conclusion Foreyet beschikt ook over een eigen r&d-afdeling. 

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant