Artikel 23 december 2022

Computable Kerstpuzzel 2022 ‘Van A tot Z’

Het lijkt alweer lang geleden, de coronapandemie en de lockdown. Toch was het pas in maart van dit jaar dat alle beperkingen werden opgeheven. Gelukkig mochten we daarna weer op pad en stonden al snel de eerste bijeenkomsten en beurzen op de agenda, zoals de TBX-vakbeurs waarop Computable een prominente rol speelde. Wat niet wegneemt dat de online-ontmoeting een blijvertje is geworden in 2022.

Ook terugkerend in dit jaar: de perikelen rond automatiseerder Centric en zijn topman Gerard Sanderink. De kranten stonden er bol van en er werden naast een boek zelfs podcasts uitgezonden over de strapatsen van deze onpeilbare bestuurder.

Verder kwamen er weer de nodige cybersecurity-vraagstukken voorbij, net als onder meer de Europese zorgen over Big Tech, (natuurlijk) mislukte ict-projecten, toch nog veel overnames, duurzaamheids-issues, de oorlog in Oekraïne, overheidskeuzes, technologische ontwikkelingen en innovaties, en de arbeidsmarkt en het behoud van koopkracht vanwege de hoge inflatie. En over alles werd getweet, of toch niet?

In deze Computable Kerstpuzzel 2022 ‘Van A tot Z’ komt dit ict-jaar nog een keer langs in de vorm van cryptische omschrijvingen over bedrijven, instellingen, personen, zaken en ontwikkelingen die in het nieuws zijn geweest. Aan u, puzzelaar, de opdracht om dit alfabet te ontcijferen en bij alle 26 letters het juiste antwoord te vinden. De website van Computable biedt daarbij zeker uitkomst.

Stuur de oplossing via de website van Computable (www.computable.nl/kerstpuzzel) voor 9 januari 2023 naar de redactie. Deelnemers met het juiste antwoord maken kans op een van de mooie prijzen.

Veel plezier met puzzelen en succes!

Klik hier voor een pdf van de Computable Kerstpuzzel 2022 ‘Van A tot Z’.

Prijzenpot: De redactie van Computable stelt met de medewerking van gulle bedrijven en pr-bureaus (waarvoor onze hartelijke dank) de volgende mooie prijzen beschikbaar:

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant