Artikel 2 december 2021

Commissaris Nordling investeert in Tie Kinetix

De Zweedse investeringsmaatschappij Partinc Capital koopt voor drie miljoen euro aandelen in Tie Kinetix. Het bedrijf uit Breukelen biedt cloudsoftware om de overdracht van zakelijke documenten tussen verschillende organisaties te stroomlijnen. Partinc wil de verdere internationale groei van Tie Kinetex ondersteunen.

Tie Kinetix staat met al zijn 1,6 miljoen vrij verhandelbare aandelen genoteerd aan de Amsterdamse beurs. Een aantal investeerders heeft grote pakketten aandelen. Partinc heeft van een van deze partijen een deel van de Tie-aandelen overgenomen voor drie miljoen euro.

Partinc is een vennootschap van Per Nordling. Hij is drie jaar lid van de raad van commissarissen van Tie Kintex. Nordling is medeoprichter van het Zweedse Medius, een aanbieder van werkstroomsoftware en partner van Tie Kinetix. Volgens Nordling richt Tie Kinetix zich met zijn cloudsoftware op een interessante markt. ‘In combinatie met een goede positie in verschillende  geografische markten zoals de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en Nederland, stemt mij dat zeer positief over de toekomst.’

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant