Artikel 22 juli 2021

CJIB huurt voor 58 miljoen ict’ers in

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) selecteert zeven it-dienstverleners voor de inhuur van ict-professionals. Het gaat om Between Staffing, Cimsolutions, Get There, De Staffing Group, Itaq, Cegeka en Sogeti. Zij leveren de komende vier jaar tijdelijk in te zetten ict’ers. De overeenkomst, die per 1 oktober in gaat, heeft een waarde van 58 miljoen euro.

Het CJIB is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Justitie en Veiligheid en staat vooral bekend van de inning van verkeersboetes, maar int bijvoorbeeld ook schadevergoedingsmaatregelen, dwangsommen en bestuurlijke boetes voor andere overheden. Daarnaast is de instantie verantwoordelijk voor de tenuitvoerlegging van strafrechtelijke beslissingen.

Vier jaar geleden werden nog zes leveranciers geselecteerd voor de inhuur van tijdelijke ict-krachten. Dat waren Atos, CGI, IT Staffing, Ordina, Seven Stars (in combinatie met Brunel en Get There) en Sogeti. De contracten met de voorkeursleverancier voor die ict-inhuurdiensten werd geraamd op 34,5 miljoen euro. Daarnaast mochten Trainee Factory en de combinatie Seven Stars werving- en opleidingsdiensten verzorgen. Hier werd 2,5 miljoen euro voor vrijgemaakt.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant