Artikel 19 oktober 2021

CAK haalt Protinus IT als voorkeursleverancier binnen

Het CAK (Centraal Administratie Kantoor) heeft na een aanbesteding Protinus IT als voorkeursleverancier gecontracteerd op het gebied van standaardsoftware en aanverwante dienstverlening. De geraamde waarde voor de gehele duur van de raamovereenkomst, inclusief verlengingen, bedraagt 26 miljoen euro. De maximale looptijd bedraagt vier jaar.

Het CAK voert in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) verschillende regelingen uit, zoals de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo 2015).

De uitvoeringsorganisatie heeft voor zijn standaardsoftware de mogelijkheid om zowel productgerichte als functionele aanvragen bij Protinus uit te zetten. De Houtense it-dienstverlener fungeert als adviseur en belangenbehartiger van het CAK bij de vendoren.

Alle nadere opdrachten tot een maximale jaarwaarde van 50.000 euro worden exclusief bij Protinus als ‘preferred supplier’ uitgezet. Offerte-aanvragen met een hogere opdrachtwaarde worden door middel van een minicompetitie gegund waaraan meerdere partijen kunnen meedoen.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant