Praktische informatie

Data en tijden

Congres Overheid 360° / Online editie 2021

Dinsdag 12 oktober
9:00 - 17:00
Woensdag 13 oktober
9:00 - 17:00
Donderdag 14 oktober
9:00 - 17:00

Registreren

De registratie om het online congres Overheid 360° bij te wonnen is geopend. We zien je graag!

Registreren

Contact

Heb je vragen, neem dan gerust contact op met onze Visitor Service.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze Visitor Service.

Op werkdagen is Visitor Service van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar op +31(0)30 295 59 11. Of neem contact op via onderstaande button.

Neem contact op

Voor medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties. Overheid 360° is bedoeld voor de gehele organisatie. Zowel bestuurders als beleidsmedewerkers, specialisten, hoofden en uitvoerend ambtenaren.

Je kunt het congres Overheid 360° online bezoeken via ons nieuwe, online platform. We leggen je hieronder stapsgewijs uit hoe het werkt en wat de voordelen zijn.

1. Registreer je via deze website en log in voor congres Overheid 360°
Na je registratie ontvang je, zodra het nieuwe, online platform beschikbaar is, een e-mail met daarin een link om in te loggen op het online platform.

2. Het matchmaking systeem zoekt automatisch naar geschikte connecties
Binnen het platform ontvang je op basis van jouw profiel persoonlijke aanbevelingen voor connecties, bijvoorbeeld met collega professionals. Tevens kun je op basis van jouw voorkeuren alvast op zoek naar voor jou relevante webinars en andere online sessies.

3. Je stelt zelf jouw persoonlijke programma samen
Uit de aanbevelingen die wij doen, kun je zelf jouw online programma samenstellen. Ook kun je via het online platform alvast contact opnemen met deelnemende partners en afspraken inplannen, zowel tijdens het event als na afloop.

4. Klaar! Je bent optimaal voorbereid
Je bent helemaal voorbereid op jouw online bezoek aan congres Overheid 360° op 12, 13 en 14 oktober 2021.

Niet alleen je kennis, maar ook je netwerk krijgt weer een boost door een bezoek aan het online event. Een win-win situatie dus!

Heb je vragen? Neem dan contact op.

Voor het mogelijk maken het online vakcongres Overheid 360° wordt gebruik gemaakt van het online platform GRIP. Lees hier alles over het gebruik van dit online platform en jouw privacy.

De eerstvolgende hybride editie van congres Overheid 360°, waarbij zowel ‘live’ ontmoetingen en een ‘live’ seminarprogramma in Jaarbeurs geboden worden als een online programma dat op afstand te volgen is, vindt plaats in oktober 2022.

Bij Jaarbeurs zijn op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van bezoekers en exposanten die deelnemen aan live vergaderingen, congressen, events en beurzen te garanderen en om zo veilige bijeenkomsten te kunnen organiseren en accommoderen. Lees de actuele informatie >

Hoofdmediapartner

Sponsoren