Aanmelden voor Overheid 360°

Hebben je collega’s en jij grote ambities om dit najaar nog de maatschappelijke opgaven in de samenleving aan te gaan door ICT strategisch in te zetten? Kom dan op 10 oktober naar Overheid 360⁰, het perfecte moment om je te laten inspireren.

Overheid 360° is een congres speciaal voor medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties. Voor deze doelgroep is deelname na voorregistratie kosteloos. Bekijk de doelgroep en algemene voorwaarden op de website. Na aanmelding voor het congres ontvang je een voorlopige bevestiging van de aanvraag. Als de aanvraag is goedgekeurd ontvang je een definitieve bevestigingsmail, dat is het toegangsbewijs.

 


*Overheid 360° wordt georganiseerd door Jaarbeurs in samenwerking met Gemeente Utrecht, Native Consulting, VNG Realisatie en Ynformed. Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door marktpartijen. Voor medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties is deelname kosteloos. Val je niet binnen deze doelgroep en wil je graag deelnemen? Dan bedragen de kosten van deelname €995 (excl. BTW). Er zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Bekijk de doelgroep en de algemene voorwaarden op de website.

 

Hoofdmediapartner
Mediapartners