Partnermogelijkheden Overheid 360° Congres

Maatschappelijke opgaven? Slimme oplossingen!

Op 17 mei 2017 organiseren we wederom het congres Overheid 360°, het grootste overheidscongres van Nederland als het jaarlijkse ontmoetingspunt voor meer dan 1000 (mede-)beslissers bij lokale overheden. We borduren voort op de succesvolle editie van vorig jaar en bieden u de kans om in contact te komen met uw doelgroep. Het congres weet namelijk als geen ander aanbieders, visionairs en lokale overheden met elkaar te verbinden en te helpen bij de transitie naar de nieuwe overheid met maatschappelijke opgave en slimme oplossingen. 

Wat maakt het Overheid 360° Congres uniek?
* Het congres richt zich op professionals werkzaam bij lokale overheid (1000+ bezoekers in 2016);
* Hoog gericht kwalitatief bereik binnen de lokale overheid;
* Lokale overheden worden betrokken bij de invulling van het inhoudelijk programma;
* Het is een 1-daags congres met meer dan 50 praktijkcases over o.a. de volgende thema’s: De Nieuw Overheid, Smart City/Society, Datascience, Informatieveiligheid, Omgevingswet, etc.
* Het congres biedt bezoekers een hoogwaardig afwisselend programma met onder meer keynote sprekers, 1-op-1 meetings, casestudy sessies en rondetafelbijeenkomsten;
* We sluiten de dag af met een speciale netwerkborrel voor de overheid.

Profileer u als leverancier, adviseur of partner in de lokale overheid markt!
De beste manier om uw positie in de lokale overheid markt te laten zien, is tijdens het Overheid 360° Congres. Door deel te nemen aan dit event wordt uw bedrijf geassocieerd met alle (nieuwe) uitdagingen voor lokale overheden. Met uitstekende exposure en uitgebreide mogelijkheden om het gesprek aan te gaan met uw potentiële klant. Het Overheid 360° Congres biedt exclusieve mogelijkheden om uw innovatieve diensten en producten voor de overheid te promoten en uw visie op de nieuwe overheid bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Welke thema’s staan centraal in 2017?
* Nieuwe samenwerkingen (gemeentelijke samenwerking / PPS)
* Technologische ontwikkelingen (digitale infrastructuur / technologische innovaties)
* Organisatieverandering (de nieuwe overheid / gemeente / ambtenaar)

Hoe kunt u deelnemen aan het Overheid 360° Congres?
Deelname is al mogelijk vanaf €3500 en kan op verschillende manieren:

* Inhoudelijke sessies
* Rondetafelbijeenkomsten
* (Online) leadgeneratie
* Exposure
* 1-op-1 gesprekken

Locatie?
De locatie van het Overheid 360° Congres is vernieuwd! Het congres zal op 17 mei 2017 plaatsvinden in Supernova én Kinepolis Utrecht, de nieuwe megabioscoop van Utrecht op het terrein van Jaarbeurs.  

Meer informatie?
Voor advies op maat over de sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met Laurent Joosen via 06 - 23 36 08 99 of laurent.joosen@jaarbeurs.nlMyExpo

Login met uw gegevens

E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Haal met MyExpo het maximale uit uw congresbeleving